Voor wie is het NK Roundnet?

Omdat Roundnet, ook bekend als Spikeball, relatief nieuw is en er in Nederland nog weinig ervaren spelers zijn, hebben wij eerste NK Roundnet georganiseerd. Voor alle mensen die een set hebben maar ook voor iedereen die wil beginnen. Train deze zomer op het strand of in het park om Nederlands kampioen Roundnet te worden!

Hoe ziet het NK Spikeball eruit?

Het NK vindt plaats op het strand bij strandtent Hart Beach in Scheveningen. Aan de hand van het aantal inschrijvingen maken we een wedstrijdschema en een planning.

Het maakt niet uit hoe goed je bent: we zorgen dat het voor iedereen leuk is om mee te spelen. De winnaar mag zich officieel Nederlands Kampioen Roundnet noemen!

Vet, ik wil meedoen! Ik wil op de hoogte blijven

Wat kan je winnen?

Naast dat je natuurlijk een Nederlands Kampioenschap van jouw Bucket List kan strepen zijn we nog in gesprek met Spikeball over een mooie prijs. Hou ons Facebook-event in de gaten voor nieuws.

Roundnet inspiratie

Er zijn tal van filmpjes te vinden die je kunnen helpen bij de voorbereiding. SpikeSchool legt alle aspecten uit. Bekijk de highlights van toernooien in de US om te zien hoe spectaculair Spikeball kan zijn! De officiële Spikeball regels zijn hier te lezen.

Download de Spikeball app om met andere spelers af te spreken!

Ja, ik wil Nederlands Kampioen worden! Ik wil meer weten

Direct inschrijven

Hoe speel je Spikeball?